Pollo limonello

Ihanat illalliset saavat uuden ulottuvuuden kermaisella ja raikkaalla Pollo Limonello -reseptillämme! Pehmeä ja aromikas Kuusamon Juuston pastajuusto yhdistyy tässä italialaisessa klassikkopastareseptissä sitruksiseen twistiin.

Pollo Limonello on täydellinen valinta niin illallisiin ystävien kanssa kuin omiin nautiskeluhetkiin ilta-auringon tai kynttilänvalon äärellä. Valmista resepti helposti kotikeittiössäsi ja anna Kuusamon Juuston viedä makumatkalle, jossa suomalainen täydellinen pastajuusto kohtaa täydellisen italialaisen klassikkoreseptin. Tämä on todellinen gourmet-tason ateria, joka on helppo tehdä myös kotona – yksinkertainen resepti, suuri makuelämys.


Juustoinen pollo limonello

Annoksia: 4-6 | Valmistus: 45 min


NÄITÄ TARVITSET

  • 300 g broilerin fileesuikaleita

  • 400 g tagliatelle-pastaa

  • 100 g Ripotella pastajuustoa

  • 50 g voita

  • 1 sipuli

  • 1/2 tl cayennepippuria

  • 1/2 rkl kurkumajauhetta

  • 2 dl kuohukermaa

  • 1 rkl kana- tai kasvisfondia

  • 3–4 valkosipulinkynttä

  • 1,5 tl raastettua inkivääriä

  • 2 rkl sitruunamehua

  • 2 rkl hunajaa

  • 2 dl turkkilaista jugurttia

  • suolaa tarvittaessa

Valmistus

  1. Sulata paistinpannulla voi ja lisää kanat pannulle. Ruskista hetki.

  2. Keitä pasta ohjeen mukaan al denteksi hyvin suolatussa vedessä.

  3. Lisää hienonnettu sipuli, kurkumajauhe ja cayannepippuri.

  4. Lisää kuohukerma ja kana- tai kasvisfondi. Sekoita.

  5. Lisää hienonnettu valkosipuli, raastettu inkivääri, sitruunanmehu ja hunaja.

  6. Lopuksi lisää vielä turkkilainen jugurtti ja Ripotella Pastajuusto.

  7. Odota kunnes juusto on sulanut kastikkeen sekaan ja mausta tarvittaessa vielä suolalla.

  8. Valuta pasta lävikössä ja laita se tarjoiluastiaan.

  9. Kaada kastike pastan päälle ja sekoita hyvin.

  10. Koristele vielä muutamalla sitruunanviipaleella ja nauti maailman parhaasta juustoisesta pollo limonellosta. Buon appetito!